Inschrijven kan via dit formulier.

Hoe word je lid.

Bel een bestuurslid, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom gewoon eens langs op een van onze activiteiten.
Voor 30 euro word je de trotse bezitter van een KWB-lidkaart! Word je in de loop van het jaar lid, dan betaal je slechts voor het resterende deel van het jaar.
Je familieleden (partner en kinderen < 18j) genieten gratis mee van je lidmaatschap. Onze bestuursploeg waar je steeds terecht kan voor alle informatie Ideen, vragen, lid worden? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gallery

 

Nieuws

  • 1
  • 2
Prev Next

Voorjaarswandeling 2016

Gelieve te noteren: De voorjaarswandeling is met een week uitgesteld en zal nu plaats vinden op 27/04/2016.

Onze Koks

Over onze koks en de kooklessen is een mooi artikel verschenen in de Raak van februari 2014. Lees het op onze webpagina 'Onze Koks'.

Verslag jaarafsluiting 2011

We startten met de planningsvergadering voor het komende werkjaar. Bestuursleden en leden samen evalueerden het voorbije werkjaar en boksten vanuit deze leerpunten al een voorlopig jaarplan voor komend werkjaar in elkaar.

Tijdens de vakantiemaanden wordt deze planning verder in detail uitgewerkt. Na het serieuze gedeelte namen een twintigtal leden aan de zoektocht deel. Zowel de deelnemers als de bedenker beleefden hier veel plezier aan. Paul Hermans ging met de prijs lopen, proficiat! Ondertussen had de slager het eten klaar en konden we voor de BBQ aanschuiven. ‘s Avonds werd er zowel binnen als buiten nog gezellig bijgepraat met het nodige gersten/kersennat. Met vele helpende handen was alles nadien snel opgeruimd.
Voor herhaling vatbaar dus. Tot volgend jaar! 

 Waarom KWB

Om bij die toffe KWB ploeg te horen. Om de voordelen die je krijgt bij toegangskaarten voor concerten, pretparken, boeken.
Voor dat prima maandblad “RAAK”.Voor nog heel veel, gewoon goede activiteiten en de sociale contacten

 
 

 Lid worden?

Je bent sociaal ingesteld, je houdt van gezelligheid , je hebt heimwee naar je mooie tijd in de jeugdbeweging, je houdt van sporten, je bent nieuwe inwoner of wil dat er in Gierle iets beweegt.
Kom dan eens een kijkje nemen op onze activiteiten.

 
 

 KWB is geld waard.

Dankzij jullie lidmaatschap kan kwb mooie en unieke kortingen krijgen op een brede waaier van activiteiten en producten. Van boek tot reis, van restaurant tot benzine, het aanbod is al even gevarieerd als kwb zelf.