Verslag geschenkenbeurs 2012

K.W.B. GIERLE SCHENKT € 4550 WEG AAN GOEDE DOELEN!

De voorbije geschenkenbeurs, miste zijn doel niet. Er kwamen heel wat kopers opdagen in het weekend van 8 en 9 december, het optreden van het Egidiuskoor uit Beerse werd erg geapprecieerd, de geschenken gingen vlot over de toonbank, de pannenkoeken vielen bijzonder in de smaak. Kortom, een zeer geslaagde 27ste editie dankzij de inzet van een hechte bestuursploeg en heel wat vrijwilligers en standhouders.

Het eindbedrag werd als volgt verdeeld:
€ 1800 ging naar de hoofdstand, het project Freedom Children Welfare Centrum, een weeshuis in Nepal (Dorien van Utrecht).
Het project India (Chris Stellfeld), Bikas-Nepal (Jill Vervoort), Hourra!!! -Burkina Faso (Tom en May De Jongh-Thijs), Haïti (Chris Boeckx) en Bond Zonder Naam kregen elk € 350.
De stand Ananda uit Aalst (projecten in India) ontving € 400 en Welzijnszorg De Schakel, Beerse kreeg de som toebedeeld van € 600.

Een bijzonder mooi gebaar! 

 Waarom KWB

Om bij die toffe KWB ploeg te horen. Om de voordelen die je krijgt bij toegangskaarten voor concerten, pretparken, boeken.
Voor dat prima maandblad “RAAK”.Voor nog heel veel, gewoon goede activiteiten en de sociale contacten

 
 

 Lid worden?

Je bent sociaal ingesteld, je houdt van gezelligheid , je hebt heimwee naar je mooie tijd in de jeugdbeweging, je houdt van sporten, je bent nieuwe inwoner of wil dat er in Gierle iets beweegt.
Kom dan eens een kijkje nemen op onze activiteiten.

 
 

 KWB is geld waard.

Dankzij jullie lidmaatschap kan kwb mooie en unieke kortingen krijgen op een brede waaier van activiteiten en producten. Van boek tot reis, van restaurant tot benzine, het aanbod is al even gevarieerd als kwb zelf.