Sportweekend 2014

Zaterdagmorgen, iedereen goed gemutst (de meesten gehelmd) klaar om te vertrekken met de moto voor de sportieve uitdaging van het jaar:  het sportweekend!

Allee iedereen de moto op en hup richting Limburgse Kempen: na een ontbijt met pistolekes richting recreatiedomein en -strand Kelchterhoef alwaar we onze grenzen zullen verleggen!
Na een memory-spel te water gingen we voor het echte werk: het hoogteparcours. Eerst van de ‘pamperpaal ‘ naar beneden springen…  Paul, wel vervelend als je net voor den laatste tree een kramp in uw benen krijgt hé.  Niet iedereen durfde of mocht er op (max 90 kg, sssstt…) maar geen probleem hé, we hadden ook nog tegengewicht nodig voor de valbeveiliging.
Even later op het hoogteparcours dacht den Ben efkes de valbeveiliging te testen, dit door ne ‘welgemikte’ misstap. De monitor heeft hem dan komen bevrijden. Ondertussen brak het zweet hem wel uit (wetende dat de valbeveiliging begrenst was op 90 kg …).

Toen was het middag. Na een broodje werd het kampioenschap beachvolley aangevat. Het ging vlot, nochtans trainen we dit niet zo vaak. Terloops nog even vermelden dat het 30°was en ondertussen draaide aan de andere kant van de waterplas het ‘Extreme Outdoor Festival’  . (waarschijnlijk een streling voor het oor als je van elektronische muziek houdt).
Daarna naar onze slaapplaats getrokken, de lokalen van KSJ Roy te Gruitrode.
De frigo stak er al vol gekoeld bier, wa ne service! Eerst ons bedje opgemaakt en dan voor een hapke naar Eethuis ‘Beno’ getrokken. Hij bleek zowat de enige middenstander van het dorp te zijn en hij combineerde er een dagbladhandel met verswinkel, eethuis, café, drankenhandel,…Na een bewogen voetbalmatch met hagelbollen van onze rode duivels op de TV terug naar onze slaapplaats getrokken waar we nog een kleinigheidje gedronken hebben.
Met tussenpozen dropen er een aantal af naar hun bed. Even later lagen we allemaal gezellig in 1! slaapzaal. De Koningin Elisabeth – wedstrijd voor snurkers kon beginnen !!!  Na een rustig nachtje, stond iedereen op voor een douche , een tooth-brushke, sommigen met een  klein koppijntje. Jeroen en  Piet hebben de dag gestart met een loopje in de bossen, kwestie de bloedzuivering wat sneller in beweging te zetten. Nadat den dréde lokalen goe geschrobd had, en volop nieuwe ideeën opdeed wat de inrichting betreft, zijn we naar de volgende activiteit getrokken:
de blauwbeshoeve.
De vrouw des huizes zorgde voor een lekker ontbijtje, deed een prachtige rondleiding op de plantages en trakteerde op het einde met fantastische blauwbessentaart .
Een bijzondere vrouw met veel talenten! Ook haar man was talentvol! Quadrijden was zijn passie (en voornaamste bezigheid?) en allicht wist hij daar ook alles over.
Dan maar verder getrokken naar de volgende activiteiten: Botsautokesvoetbal  en karting met de Simon als onbetwiste kampioen. Als laatste sumoworstelen met als spannendste duel: Eddy-Eddy.
Ja, de Guy en de Jef hadden dat weer ferm in mekander gebokst.
Het was op en top teambuilding!
Misschien volgend jaar iets minder overdrijven met de temperatuur:  30 °is meer dan genoeg…

 Waarom KWB

Om bij die toffe KWB ploeg te horen. Om de voordelen die je krijgt bij toegangskaarten voor concerten, pretparken, boeken.
Voor dat prima maandblad “RAAK”.Voor nog heel veel, gewoon goede activiteiten en de sociale contacten

 
 

 Lid worden?

Je bent sociaal ingesteld, je houdt van gezelligheid , je hebt heimwee naar je mooie tijd in de jeugdbeweging, je houdt van sporten, je bent nieuwe inwoner of wil dat er in Gierle iets beweegt.
Kom dan eens een kijkje nemen op onze activiteiten.

 
 

 KWB is geld waard.

Dankzij jullie lidmaatschap kan kwb mooie en unieke kortingen krijgen op een brede waaier van activiteiten en producten. Van boek tot reis, van restaurant tot benzine, het aanbod is al even gevarieerd als kwb zelf.