VERSLAG THEMAWANDELING “VIKINGEN”

 • Zaterdag 18 feb vielen de Vikingen binnen in Gierle.
  Waarschijnlijk met hun Drakar, over de AA, tot Gierle(se) bodem.

  Onze themawandeling stond dit jaar in het teken van de Vikings. Net iets meer dan 100 deelnemers, mooi verkleed als ruwe Vikingen, hebben zich tijdens deze wandeling uitgeleefd.

  Onderweg dienden er vragen, over het thema, opgelost te worden en moesten een 5 tal opdrachten uitgevoerd worden. De opdrachten gingen over runen, speerwerpen, evenwicht, snek varen tot zelfs vliegende Drakar.

  Vikingbloed werd onderweg geschonken, een soepje was voorzien en bij aankomst Zweedse balletjes.

  De vele positieve reacties, van de deelnemers, waren een hart onder de riem voor de sporters van de KWB, Dit is voor hun een extra stimulans om ook volgend jaar weer een prachtige themawandeling op te zetten.

  Sporters bedankt voor deze fijne avond.

 Waarom KWB

Om bij die toffe KWB ploeg te horen. Om de voordelen die je krijgt bij toegangskaarten voor concerten, pretparken, boeken.
Voor dat prima maandblad “RAAK”.Voor nog heel veel, gewoon goede activiteiten en de sociale contacten

 
 

 Lid worden?

Je bent sociaal ingesteld, je houdt van gezelligheid , je hebt heimwee naar je mooie tijd in de jeugdbeweging, je houdt van sporten, je bent nieuwe inwoner of wil dat er in Gierle iets beweegt.
Kom dan eens een kijkje nemen op onze activiteiten.

 
 

 KWB is geld waard.

Dankzij jullie lidmaatschap kan kwb mooie en unieke kortingen krijgen op een brede waaier van activiteiten en producten. Van boek tot reis, van restaurant tot benzine, het aanbod is al even gevarieerd als kwb zelf.