Themawandeling 2018

De themawandeling 2018 had als thema “Hemel en Hel”. Een gewaagd thema.
De leden van de sportgroep waren al weer maanden in de weer om het terrein te verkennen, de wandeling uit te zetten en de fantasie te laten werken om bijpassende spellen te verzinnen.

Zaterdag 17-02-2018 rond de middag afgesproken om alles op te zetten.
Een 100 tal wandelaars hadden ingeschreven. Vanaf 19u kwamen de eerste groepen aan de start, fantastisch verkleed volgens het thema. Onderweg werden ze getrakteerd op verschillende spellen waar punten te verdienen waren. Letters tegen de bomen waarmee een zin gevormd diende te worden en natuurlijk een halte voor soep en hemelse- of duivelse drankjes. Na de wandeling werden de deelnemers nog getrakteerd op beuling en witte braadworst.

De, onderweg verdiende, punten werden verzameld zodat er snel kon overgegaan worden tot de prijsuitreiking.
De 3 groepen met de meeste punten, de best verkleedde groep en best verklede individu werd in de prijzen gezet.
Iedereen heeft zijn best gedaan en allen waren heel tevreden.
De reacties van de deelnemers was ook dit jaar weer van “prachtig”, “excellent”, “genoten van een gezellige avond”, “hoe blijven jullie dit toch verzinnen” tot “zeker tot volgend jaar”.
Voor alle helpers een flinke opsteker en de moraal zit weer goed, op naar de volgende editie.

Mannen van de sport, we hebben dat weer goed gedaan, bedankt allemaal.

 Waarom KWB

Om bij die toffe KWB ploeg te horen. Om de voordelen die je krijgt bij toegangskaarten voor concerten, pretparken, boeken.
Voor dat prima maandblad “RAAK”.Voor nog heel veel, gewoon goede activiteiten en de sociale contacten

 
 

 Lid worden?

Je bent sociaal ingesteld, je houdt van gezelligheid , je hebt heimwee naar je mooie tijd in de jeugdbeweging, je houdt van sporten, je bent nieuwe inwoner of wil dat er in Gierle iets beweegt.
Kom dan eens een kijkje nemen op onze activiteiten.

 
 

 KWB is geld waard.

Dankzij jullie lidmaatschap kan kwb mooie en unieke kortingen krijgen op een brede waaier van activiteiten en producten. Van boek tot reis, van restaurant tot benzine, het aanbod is al even gevarieerd als kwb zelf.