Fietsweekend Brugge 2014.

Men had ons een zomers weekend voorspeld en dat kregen we: 2 dagen de zon op onze roodgloeiende kop, langs het jaagpad Brugge-Sluis, door natuurgebied, over kiezelwegeltjes waar vroeger de trein overheen raasde. Af en toe zetten we de fiets aan de kant voor een Brugse Zot , een Steenbrugge, een Garre of gewoon een glaasje witte of rosé wijn op een zonovergoten terrasje. Heerlijk!

Twee vlakke fietstochten lieten ons kennismaken met Brugge, Damme, Sluis, Oedelem (de streek van het aards paradijs!) en omgeving.
Met 16 deelnemers, waarvan 4 nieuwelingen, genoten we met volle teugen (letterlijk en figuurlijk) van dit overheerlijke weekend.
 

 Waarom KWB

Om bij die toffe KWB ploeg te horen. Om de voordelen die je krijgt bij toegangskaarten voor concerten, pretparken, boeken.
Voor dat prima maandblad “RAAK”.Voor nog heel veel, gewoon goede activiteiten en de sociale contacten

 
 

 Lid worden?

Je bent sociaal ingesteld, je houdt van gezelligheid , je hebt heimwee naar je mooie tijd in de jeugdbeweging, je houdt van sporten, je bent nieuwe inwoner of wil dat er in Gierle iets beweegt.
Kom dan eens een kijkje nemen op onze activiteiten.

 
 

 KWB is geld waard.

Dankzij jullie lidmaatschap kan kwb mooie en unieke kortingen krijgen op een brede waaier van activiteiten en producten. Van boek tot reis, van restaurant tot benzine, het aanbod is al even gevarieerd als kwb zelf.