Kookboek


Kaascake

lekker zoet

Categorie: Nagerechten

Ingrediënten

Voor 4 Batch(es)

Ingrediënten

500 ml volle room
400 gr roomkaas
24 gr vanillesuiker
200 gr zandkoekjes
1 st rijpe mango
4 takjes munt
4 st glazen

Kaascake Aanwijzingen

Verkruimel de koekjes in een blender of met een deegrol.

Pureer het vruchtvlees van de mango in een blender met 1/3 van de vanillesuiker.

Meng de resterende suiker onder de roomkaas, klop de room op en spatel voorzichtig onder de roomkaas.

Verdeel de helft van de koekjeskruimels over 4 glazen, verdeel er de helft van de roomkaas over en de helft van de mangopuree.

Herhaal dit zodat je van alles 2 lagen hebt, zet in de koelkast en werk voor het serveren af met een takje munt.

Be the first to post a review

Uw e-mailadres wordt op geen enkele manier gebruikt

Please publish modules in offcanvas position.