Kookboek


Hamburger van het huis

Uit het vuistje

Categorie: Vleesgerechten

Ingrediënten

Voor 4 Batch(es)

Ingrediënten

300 gr runds - varkens gehakt
4 st sneetjes pancetta
4 st plakjes tomaat
1 handvol gesneden ijsbergsla
0.5 st rode ui fijn gesneden
1 st ei
1 el paneermeel
4 st lapjes cheddar kaas
4 st hamburger broodjes

Voor de saus

0.5 el peterselie fijn gehakt
0.5 st sjalot fijn gehakt
1.5 st augurk in fijne blokjes
1 el mayonaise
1 el ketchup

Hamburger van het huis Aanwijzingen

Doe de rode ui, paneermeel en het ei bij bet gehakt en eventueel bij kruiden met pezo, goed mengen.

Verdeel het gehakt in 4 gelijke portie, en vorm er een hamburger van, zet een half uur in de koelkast.

Maak ondertussen de saus.

Doe alle ingredienten in een kom en meng goed, breng op smaak met pezo.

Bak de hamburgers en de pancetta goudbruin in olijfolie.

Snij de broodjes open en leg op de bodem wat sla, een schijf tomaat en wat saus.
Leg er de hamburger op en bedek met een lapje cheddar, sluit het broodje.

Be the first to post a review

Uw e-mailadres wordt op geen enkele manier gebruikt

Please publish modules in offcanvas position.