Geschenkenbeurs 2022

Na twee jaar corona ploeteren was het eindelijk zover: onze 35ste en allerlaatste alternatieve geschenkenbeurs ging van start.

Op vrijdag 9 december zong het WOSH-solidariteitskoor deze feesteditie op gang. Met zijn 70 zangers en muzikanten in kleurrijke outfit vulden ze de zaal met noten en klanken uit alle werelddelen, hun enthousiasme spatte ervan af.
Spijtig dat de opkomst aan de magere kant was.

Zaterdag werd de beurs ingezet met een druk bijgewoonde openingsreceptie. Daarbij werd vooral lof gezwaaid naar de K.W.B. voor zijn 35 jaar onbaatzuchtige inzet voor projecten in binnen- en buitenland.
De werkgroep in het bijzonder, de huidige maar ook de ex-leden, werden terecht in de ‘bloemetjes’ gezet.

Daarna kon de beurs officieel van start gaan. De keuze aan geschenken was weerom ruim: van kerstkaartjes over bloemstukjes en wijn naar bierpakketten en sieraden, noem maar op. Oud maar degelijk speelgoed werd uitvoerig ingeleverd t.v.v. de Schakel (Beerse). Onze koks deden opnieuw hun best: de croques, de ambachtelijke kerststronk, de rijstpap op grootmoeders wijze werden gesmaakt. Het middagmaal op zondag werd met uiterste zorg gemaakt en gepresenteerd. En dat het werd gewaardeerd!

Het was twee dagen een aangename en gezellige koopdrukte wat velen de vraag deed stellen “Is dit echt de laatste keer?”. Jawel, spijtig! Zondag om 18uur viel onverbiddelijk het doek.

Het was een mooie sloteditie en ook financieel zien de kaarten er goed uit. Concrete cijfers volgen later. Tot slot willen we al onze bezoekers en vooral onze helpers bedanken voor hun jarenlange trouwe ‘dienst’.