Cookbook

Dit zijn gerechten die onze koks maakten tijdens de kooklessen.
Zij worden enorm gesmaakt.

Winter posteleinsalade met dadels en geitenkaas

Voorgerechten

Kies een ander recept in deze categorie
  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recept printen
  • Deel in Facebook

Ingrediënten lijst

Ingrediënten voor porties



1busselwinter postelein
4stgeitekaasjes met spek
-boter
3elmais- of zonnebloemolie
1elcitroensap
-pezo
-honing
10stdadels
50grpijnboompitten
-stokbrood

Bereiding

Was en droog de postelein .
Doe de pijnboompitten in een droge pan en rooster ze op een laag vuur .
Maak in een slakom de dressing van olie, citroensap,snuifje peper en zout en
honing .
Halveer en ontpit de dadels en meng ze door de dressing .
Voeg hierbij de postelein en schep goed om .
Bek de geitenkaasjes in wat boter .
Verdeel de salade over de borden en bestrooi met de warme geroosterde
pitten en leg er een gebakken geitenkaasje op .
Serveer met stokbrood .

Recept details

  •  
  • Land van oorsprong
    Belgium
  • Servings
    4