Afdrukken

Cookbook

Dit zijn gerechten die onze koks maakten tijdens de kooklessen.
Zij worden enorm gesmaakt.

Toast met boschampignons

Voorgerechten

Recept details

  • ( 0 Assessment ) 

Ingrediënten lijst

Ingrediënten voor 4 porties

500grmengeling boschampignons
-archideolie, bakboter
250grgezouten spek, in blokjes
2teentjeslook, fijngehakt
1dlcognac
4sttoasten
-pezo
-peterselie, fijngehakt
1theelepelmaizena

Bereiding

Snijd de champignons in grote gelijke stukken .
Laat een pan zeer heet worden en schroei de champignons
dicht in de olie met boter .
Voeg het spek en de look toe .
Blus de pan met de cognac en voeg het water toe en breng op
smaak met pezo
Toast het brood in de oven tussen 2 rooster op 120° .
Los de maizena op in een weinig water en bind hiermee de saus.

Leg de toast op een bord , doe er de champignons met saus op
en werk af met peterselie

Recept details