Cookbook

Dit zijn gerechten die onze koks maakten tijdens de kooklessen.
Zij worden enorm gesmaakt.

Knolseldersoep met wortel en forel

Soepen

Kies een ander recept in deze categorie
  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recept printen
  • Deel in Facebook

Ingrediënten lijst

Ingrediënten voor porties



0.50stknolselder in blokjes
6stwortelen in blokjes
1.50lvisbouillon
2stgerookte forellen
1stpotje zalmeitjes
4elverse room licht opgeklopt
-boter
-pezo
-bieslook voor garnituur

Bereiding

Stoof de knolselder en wortelen in boter .
Blus met de visbouillon, breng aan de kook en laat 20 min;
sudderen

Mix de soep fijn en kruid eventueel met pezo .

Trek de gerookte forel in stukjes .
Leg 4 stukjes opzij .

Doe in elk bord wat forel en giet er de warme soep over .

Garneer elk bord met een lepel room, forel, foreleitjes en
sprietjes bieslook .

Recept details

  •  
  • Land van oorsprong
    Belgium
  • Servings
    4