Kookboek

Cookbook

Dit zijn gerechten die onze koks maakten tijdens de kooklessen.
Zij worden enorm gesmaakt.

Ajuinsoep met broodkorstjes

Soepen

Kies een ander recept in deze categorie
  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recept printen
  • Deel in Facebook

Ingrediënten lijst

Ingrediënten voor porties



6stajuin
1stprei
-groosterde stukken brood
1.50lgroentebouilon
-gemalen kaas
-boter, pezo, bloem

Bereiding

Stoof de grof gesneden ajuin in de boter, voeg er het grof gesneden wit van de prei bij.
Laat even stoven, voeg er enkele soeplepels bloem bij en voeg er de bouillon bij, laat een half uur koken.
De soep mixen en op smaak brengen met pezo. Het brood roosteren en in het midden
van het bord leggen de soep over de stukken stokbrood gieten en bestrooien met de gemalen kaas.

Recept details

  •  
  • Land van oorsprong
    Belgium
  • Servings
    4
Image
Image

© COPYRIGHT KWB Gierle 2019
ALL RIGHTS RESERVED