Cookbook

Dit zijn gerechten die onze koks maakten tijdens de kooklessen.
Zij worden enorm gesmaakt.

Pastaschelpjes met tonijn en Philadelphia

Visgerechten

Kies een ander recept in deze categorie
  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recept printen
  • Deel in Facebook

Ingrediënten lijst

Ingrediënten voor porties



400grpastaschelpjes
200grphiladelphia met kruiden
1stblik tonijn op olie
1sttomaten uit blik (blokjes)
1stui
2elolijfolie
125grgemalen parmezanse kaas
-pezo

Bereiding

Kook de schelpjes al dente in gezouten water, laat uitlekken en doe ze in een
grote kom .
Verwarm de oven voor op 200° C .
Pel ondertussen de ui, hak hem fijn en bak lichtjes aan in een pan met de
olijfolie .
Laat de tonijn uitlekken .
Voeg de ui, tonijn, tomatenblokjes en de kruidenkaas bij de paste .
Alles goed mengen en op smaak brengen met pezo .
Doe alles in een ovenschaal en bestrooi met de gemalen kaas .
Zet de schotel in de oven voor ongeveer 20 min.

Recept details

  •  
  • Land van oorsprong
    Belgium
  • Servings
    4