Cookbook

Dit zijn gerechten die onze koks maakten tijdens de kooklessen.
Zij worden enorm gesmaakt.

Saltimbocca van kalkoen

Italië

Kies een ander recept in deze categorie
  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recept printen
  • Deel in Facebook

Ingrediënten lijst

Ingrediënten voor porties



4stdunne kalkoenlapjes
-pezo
100grmozzarella
8plakjesGedroogde Italiaanse ham
4stblaadjes sali, gehakt
1.85dldroge witte wijn
2elolijfolie
60grmelkerijboter
-coctailprikkers
-gehakte peterselie

Bereiding

Kruid de kalkoenlapjes met pezo .
Verdeel er de mozzarella over en kruid opnieuw .
Bedek vervolgens ieder kalkoenlapje met de gedroogde ham en
de gehakte salie .
Rol de lapjes op en steek er een cocktailprikker door .
Bak de rolletjes aan in de olijfolie aan alle kanten 5 min. .
Haal het vlees uit de pan en houd warm .
Giet de olie uit de pan en doe de witte wijn erin .
Laat tot de helft inkoken, voeg de boter toe en breng op smaak

Serveer met pasta en werk af met gehakte peterselie

Recept details

  •  
  • Land van oorsprong
    Italy
  • Servings
    4