Cookbook

Dit zijn gerechten die onze koks maakten tijdens de kooklessen.
Zij worden enorm gesmaakt.

Panna Cotte met couilis van rood fruit

Italië

Kies een ander recept in deze categorie
  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recept printen
  • Deel in Facebook

Ingrediënten lijst

Ingrediënten voor porties



5dlroom
4elsuiker
-vanille aroma
3stgelatineblaadjes van 3gr
-muntblaadjes
300grrood fruit diepvries
2elsuiker

Bereiding

Doe de room de suiker en vanille-extract in een pan en zet op
een laag vuur tot de suiker is opgelost .
Week de blaadjes gelatine in koud water .
Breng de room even aan de kook , haal van het vuur en roer er
de uitgeknepen gelatine door .
Verdeel over 4 schaaltjes of glazen en zet in de koelkast .
Doe ondertussen het rood fruit in een pan samen met de suiker
ongeveer 15 min op een middelhoog vuur koken

Doe de rode vruchten in een maatbeker en zet er de staaf
mixer in .
Doe de coulis door een zeef en zet apart .
Ontvorm de schaaltjes op een bord en giet er wat saus rond en
werk af met munt

Recept details

  •  
  • Land van oorsprong
    Italy
  • Servings
    4