Cookbook

Dit zijn gerechten die onze koks maakten tijdens de kooklessen.
Zij worden enorm gesmaakt.

Fattoush

Syrië

  • ( 1 Assessment ) 
  •  
  • Recept printen
  • Deel in Facebook

Ingrediënten lijst

Ingrediënten voor porties



6stPitabroodjes
-Olijfolie om in te bakken
3stTomaten
1stGroene paprika
1stGrote komkommer zonder zaadjes in schijfjes
4stLente uitjes
1handvolBladpeterselie
1elGehakte munt
2teentjesLook geperst(voor Citroen-knoflookdressing)
3elOlijfolie(voor Citroen-knoflookdressing)
1elCitroensap(voor Citroen-knoflookdressing)
-Peper en zout(voor Citroen-knoflookdressing)

Bereiding

Maak de dressing .
Snijd de pitabroodjes horizontaal doormidden en snijd ze dan in
stukjes zoals een taart .
Verhit de olie in een pan en bak het brood in porties tot ze
lichtbruin en krokant zijn .
Laat ze op keukenpapier uitlekken .
Doe driekwart van het brood met de dressing en de overige
ingrediênten in een grote kom en schep alles voorzichtig om .
Bestrooi de fattoush met de resterende stukjes brood .

Recept details

  •  
  • Land van oorsprong
    Syria
  • Servings
    8