Cookbook

Dit zijn gerechten die onze koks maakten tijdens de kooklessen.
Zij worden enorm gesmaakt.

Kabeljauw met tapenadekorst

Visgerechten

Kies een ander recept in deze categorie
  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recept printen
  • Deel in Facebook

Ingrediënten lijst

Ingrediënten voor porties



4stkabeljauwhaasje (200gr)
-pezo
-tapenade van zwarte olijven
2stteentjes look
1stuien
-olijfolie
4sttomaten
4elontpitte zwarte olijven
8stansjovis filets
4elkappertjes
0.50glaswitte wijn
-basilicumolie
2elgeraspte pamezaan
-peterselie, fijngehakt
-linguini pasta

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 C°
Kruid de vis met pezo en doe er een laagje tapenade op .
Leg de vis op een bakplaat en laat 10 min. garen in de oven .
Snij de look en de ui fijn en bak in olijfolie .
Snij de olijven in ringetjes en de ansjovis in stukjes .
Voeg dit samen met de tomaat en kappertjes bij de look en ui .
Giet er de wijn bij en laat even goed doorkoken .
Breng op smaak met pezo .
Doe een flinke lepel saus op een bord, leg er de vis op en besprenkel
met basilicumolie .
Werk af met Parmezaanse kaas en peterselie

Serveer met linguini pasta .

Recept details

  •  
  • Land van oorsprong
    Belgium
  • Servings
    4