Afdrukken

Cookbook

Dit zijn gerechten die onze koks maakten tijdens de kooklessen.
Zij worden enorm gesmaakt.

Taco’s met kruidig kippengehakt en avocado-yoghurtsaus

Mexico

Recept details

  • ( 0 Assessment ) 

Ingrediënten lijst

Ingrediënten voor 4 porties

12sttaco
100grspinazie
300grkippengehakt
1stuien
1mespuntverse gember
-pezo
2elzoete chilisaus
1stlimoensap (van 2 limoenen)
1dlvolle yoghurt
50grrocola
10grgeraspte witte kool
-boter (Solo)
1stteentjes look
1mespuntkomijnpoeder
2stavocados
3elolijfolie

Bereiding

Snipper de ui en de helft van de look fijn en stoof aan in wat boter, voeg er het gehakt en de kruiden bij en bak alles mooi aan .
Voeg er de chilisaus aan toe en breng op smaak met pezo .
Schil de avocado’s en mix direct met het limoensap, olijfolie, look en de yoghurt .
Breng op smaak met pezo .
Was de spinazie en de rucola in koud water .
Meng de rucola, de fijngesneden spinazie en de witte kool met een weinig olijfolie en pezo .
Bereid de taco’s zoals aangegeven op de verpakking .
Verdeel de gemengde sla in de taco’s en schik er het kippengehakt over .
Serveer met de avocadosaus

Recept details