Cookbook

Dit zijn gerechten die onze koks maakten tijdens de kooklessen.
Zij worden enorm gesmaakt.

Stokbroodje met tonijn, ui en ansjovis

Spanje

Kies een ander recept in deze categorie
  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recept printen
  • Deel in Facebook

Recept voor 10 pinchos

Ingrediënten lijst

Ingrediënten voor porties



1stblik tonijn op olie
1stuien (fijn gesneden)
2elmayonaise
1elcitroensap
-pezo
10stansjovis filets
10stsneedjes stokbrood
-peterselie

Bereiding

Giet de tonijn af in een vergiet .
Meng de tonijn met de ui, mayonaise, citroensap en breng op
smaak met pezo .
Verdeel het stokbrood in schuine sneetjes en besmeer met de
tonijnsalade .
Versier met een reepje ansjovis en een takje peterselie

Recept details

  •  
  • Land van oorsprong
    Spain
  • Servings
    1