Cookbook

Dit zijn gerechten die onze koks maakten tijdens de kooklessen.
Zij worden enorm gesmaakt.

Papillot van dorade, citroen en basilicum en gepofte aardappel

BBQ

Kies een ander recept in deze categorie
  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recept printen
  • Deel in Facebook

Ingrediënten lijst

Ingrediënten voor porties



600grdoradefilet
1dlwitte wijn
4elolijfolie
0.25stbosje basilicum
1stcitroen (in dunne schijfjes)
2sttomaten
100gruien (fijn gesneden)
-aluminiumfolie
-pezo

Bereiding

Smeer de vellen aluminiumfolie in met olijfolie .
Leg er de vis op en kruid met pezo .
Leg de schijfjes tomaat en citroen op de vis .
Strooi de fijngesneden ui erover en leg er de blaadjes basilicum
op .
Giet de wijn over de vis en plooi de folie tot pakketjes .
Leg 7 tot 12 min op de gril afhankelijk van de dikte van de vis

Recept details

  •  
  • Land van oorsprong
    Belgium
  • Servings
    4