Cookbook

Dit zijn gerechten die onze koks maakten tijdens de kooklessen.
Zij worden enorm gesmaakt.

Pasta Putanesca

Italië

Kies een ander recept in deze categorie
  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recept printen
  • Deel in Facebook

Ingrediënten lijst

Ingrediënten voor porties



500grspaghetti
2elolijfolie
3stteentjes look
2elpeterselie, fijngehakt
0.25theelepelchilipoeder
800grtomaten uit blik
1elkappertjes
3stansjovis filets
50grontpitte zwarte olijven
-gemalen parmezaanse kaas

Bereiding

Kook de paste al dente gaar .
Verhit terwijl de paste kook de olie in een pan en fruit de look, peterselie en
chilipoeder op een matig vuur ca 1 min.
Voeg de tomaten, kappertjes, ansjovis en olijven toe en breng de saus aan de
kook , breng op smaak met zwarte peper uit de molen .
Zet het vuur laag en laat de saus 5 min. Sudderen .
Giet de gare paste af en doe hem terug in de pot .
Schep de saus door de paste en serveer met geraspte Parmezaanse kaas .

Recept details

  •  
  • Land van oorsprong
    Italy
  • Servings
    4