Cookbook

Dit zijn gerechten die onze koks maakten tijdens de kooklessen.
Zij worden enorm gesmaakt.

Penne met Carbonara saus

Italië

Kies een ander recept in deze categorie
  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recept printen
  • Deel in Facebook

Ingrediënten lijst

Ingrediënten voor porties



500grpenne
10stplakjes gerookte bacon
4steierdooiers
100mlroom
125grgemalen parmezaanse kaas
-pezo
-olijfolie

Bereiding

Kook de penne al dente in gezouten kokend water ( kijk op de verpakking )
Bak ondertussen de bacon in een beetje olijfolie krokant .
Haal de bacon uit de pan en breek hem in stukjes .
Klop ondertussen in een grote kom de eierdooiers en de slagroom met de helft
van de Parmezaanse kaas los , voeg de bacon toe
Laat de gare paste uitlekken en meng direct onder het eierdooiermengsel .
Breng op smaak met zwarte peper uit de molen en voeg de resterende kaas
toe.

Serveer direct

Recept details

  •  
  • Land van oorsprong
    Italy
  • Servings
    4