Cookbook

Dit zijn gerechten die onze koks maakten tijdens de kooklessen.
Zij worden enorm gesmaakt.

Penne met champignonsaus

Italië

Kies een ander recept in deze categorie
  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recept printen
  • Deel in Facebook

Ingrediënten lijst

Ingrediënten voor porties



500grpenne
300grchampignons
3stLente uitjes
150grplakjes gerookte bacon
40grboter
3dlroom
4elgehakte peterselie

Bereiding

Kook de penne al dente in een grote pot kokend gezouten water , afgieten,
laten uitlekken en terug in de pan doen met deksel .
Snijd terwijl de pasta kookt de champignons in dunne plakjes .
Verwijder het donker groene deel van de lente-uitjes en snijd ze in dunne
ringen .
Spoel onder koud water .
Snijd het vlees in dunne reepjes .
Smelt de boter in een pot en voeg de lente-ui en het vlees toe .
Voeg na ca 3 min. De champignons toe , zet het vuur laag en laat het geheel in
5 min. gaar worden . Af en toe omroeren .
Voeg de room en de helft van de peterselie toe .
Breng op smaak met peper en zout .
Laat de saus even goed opwarmen .

Voeg de saus bij de pasta, mengen en direct serveren .

Werk af met de resterende peterselie .

Recept details

  •  
  • Land van oorsprong
    Italy
  • Servings
    4