Cookbook

Dit zijn gerechten die onze koks maakten tijdens de kooklessen.
Zij worden enorm gesmaakt.

Gevulde sinaasappel

Spanje

Kies een ander recept in deze categorie
  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recept printen
  • Deel in Facebook

Ingrediënten lijst

Ingrediënten voor porties



5stsinaasappel
5elabrikozenjam
1elmaizena
250mlroom
-suiker naar smaak
-muntblaadjes
-citruspers en staafmixer

Bereiding

Snijd het hoedje af op 1/3 van de sinaasappel .
Pers de sinaasappel voorzichtig uit zonder de buitenkant te
beschadigen .
De room met de suiker stevig opkloppe in een grote kom .
Doe het sinaasappelsap samen met de jam en de maizena in
een steelpan en laat onder voortduren roeren indikken .
Laat afkoelen .
Men voorzichtig onder de opgeklopte room .
Vul de sinaasappelen en laat opstijven in de koelkast .
Versier voor het serveren met een takje munt

Recept details

  •  
  • Land van oorsprong
    Spain
  • Servings
    6