Verslagen

Themawandeling 2019

Themawandeling 2019

Deze maal zijn we terug gegaan naar de jaren 60, FLOWER POWER, was het thema.
Terug naar de jaren van Peace and love. Enkelen van de sportgroep hebben deze tijd nog meegemaakt als jonge tiener maar toch heeft internet nog veel geholpen om ons te voorzien van info.

Geschenkenbeurs 2018

Geschenkenbeurs 2018

De 33ste editie van de ‘alternatieve geschenkenbeurs’ op 8 en 9 december ll. is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Het werd een recordeditie met een zeer mooie opkomst en dito verkoop. Ook op zaterdagavond bij de boeiende voordracht van Ondernemers Zonder Grenzen was er een behoorlijk aantal luisteraars.

Molenfeesten 2018

Molenfeesten 2018

Het was warm op 5 augustus, net als gans de zomer van 2018. Gelukkig waren er toch nog heel wat mensen en jonge gezinnen komen opdagen. De openluchtmis, opgeluisterd door het Ceciliakoor, werd ingetogen bijgewoond

Sportweekend 2018

Sportweekend 2018

Iedereen is er klaar voor. Het sportweekend van de kwb – Gierle kan beginnen. Naar aloude gewoon spreken we af aan de ‘Bini’ car wash. Wat ooit begon als een motorweekend is toch lichtjes veranderd: Met 18 leden verdeeld over 5 moto’s en 4 auto’s trekken we richting het Limburgse Hechtel waar ons een schitterend ontbijt volgt. 

Themawandeling 2018

Themawandeling 2018

De themawandeling 2018 had als thema “Hemel en Hel”. Een gewaagd thema. De leden van de sportgroep waren al weer maanden in de weer om het terrein te verkennen, de wandeling uit te zetten en de fantasie te laten werken om bijpassende spellen te verzinnen.

Sportweekend 2017

Sportweekend 2017

6:30u Ons legendarisch sportweekend kan beginnen. De 19de editie ondertussen. Met 18 zijn we netjes verdeeld over 6 moto’s en 3 auto’s Benieuwd wat Guy en Jef nu weer in petto hebben… Na een uurtje bollen, arriveren we in het Limburgse Hoeselt. Een stevig ontbijt aan de kerktoren en we rijden efkens door naar Alden-Biesen.

Kooklessen 2016

Kooklessen 2016

Terugblik kooklessen Ook dit werkjaar waren we met de K.W.B. weer begonnen aan enkele al dan niet geslaagde kooklessen. Op 12 oktober zijn we gestart met het veelbelovende thema “QUIVRAIN WACHTEN". Enkele snuggere K.W.B.ers hadden al snel door dat er duif op tafel kwam,

Image
Image

© COPYRIGHT KWB Gierle 2019
ALL RIGHTS RESERVED